Тендерайзер для відбивання м'яса
142 ₴
113,60 ₴
- В наявності
- Код: Vj0676/Тендерайзер
Тендерайзер для відбивання м'яса
Пом'якшувач м'яса (тендерайзер) - інноваційна заміна молотка для відбивання. Він відмінно підходить для попереднього розм'якшення всіх видів червоного м'яса і стейків.
Характеристики:
• Кількість предметів: 1шт.
• Матеріал: Нержавіюча сталь, Пластик
• Матеріал ручки: Пластик
Переваги:
Головне призначення тендерайзера, размягчителя м'яса - це додання м'ясу пухкої консистенції, що дозволяє прискорити процес приготування продукту і значно економити час роботи кухаря.
Важливі гідність тендерайзера - це те, що розпушене з його допомогою м'ясо, краще зберігає свої смакові якості, залишаючись при смаженні м'яким і соковитим. При обробці тендерайзером волокна продукту травмуються менше, ніж при обробці сапкою або молотком для м'яса, а сполучні тканини максимально руйнуються. Теплові хвилі проходять набагато легше крізь тканини розпушеного продукту, тому будь-яке м'ясо без кісток після обробки прожарюється набагато швидше і рівномірніше.
Принцип роботи з тендерайзером досить простий: за допомогою паралельних лез - голок на поверхню шматка м'яса наносяться насічки. Надрізи руйнують сполучну тканину і збільшують площу продукту.
Тендерайзер легко миється.
Розпушувач м'яса скорочує час роботи на 50 %.
Скорочує час маринування на 80%.
Тендерайзер для ручної нарізки свинини, телятини, баранини, риби та ін. продуктів.
Конструкція з пластику 24 голками-ножами з нержавіючої сталі. Сік не витікає, а відбивна майже не стискається. Тендрайзер не травмує самі волокна, як це робить молоток для відбивання. Молоток робить з м'яса кашу, і випливає багато соку, а при використанні тендерайзера сполучна тканина залишається цілою.
Основні атрибути | |
---|---|
Матеріал робочої частини | Нержавіюча сталь |
Матеріал ручки | Пластик |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Країна виробник | Китай |
- Ціна: 113,60 ₴